Ik kan jou helpen worden wie je bent

Voor als het leven even tegenzit of jij van koers veranderen wilt. Anti-man ben ik niet, maar ik ben wel een vrouw die staat voor vrouwen. Dit komt omdat ik de verhalen van de vrouw herken. Ook ik bezoek regelmatig een coach, want niemand kan haar eigen spiegel voorhouden.

Heb je het gevoel vast te lopen in het leven? Wil jij graag mentaal en fysiek groeien? Wil je beter voor jezelf zorgen, maar lukt het jou maar niet om je aan een dieet te houden? Denk je aan het verbeteren of opstarten van jouw business? Of ben je gewoon echt toe aan een complete transformatie en om een nieuw en herboren mens te worden?

Bij Call Granny kun je kiezen uit allerlei coaching trajecten die jou verbeteren als mens. Tijdens het coaching traject focussen we ons niet alleen op het hoofdwerk, maar richten we onze aandacht ook op het lichaam. Verbonden zijn met het lichaam is nodig om balans te creëren. Een betere relatie met jezelf betekent een betere relatie met jouw toekomst.

Een intakegesprek duurt ongeveer anderhalf tot twee uur, en is volledig gratis. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk plan op waarmee we werken richting het bereiken van jouw doel.

Op jouw vraag zoeken wij samen het antwoord

Hoe ingewikkelder hoe beter

Bij Granny kun je een gratis en vrijblijvende intake aanvragen voor coaching. Tijdens de intake luister ik aandachtig naar jouw verhaal. Samen brengen we in kaart waar je nu staat, hoe je daar bent gekomen, en waar het is dat je naartoe wil.

Aan de hand van een persoonlijk opgemaakt plan van aanpak, koppel ik aan jou terug wat ik denk voor jou te kunnen betekenen. Ik doe een vrijblijvend voorstel met het aantal sessies die ik denk ervoor nodig te hebben om samen met jou jouw gewenste doel te kunnen bereiken.

Hoe jouw relatie met eten is, bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt en in het leven staat

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij een gezondere leefstijl aanneemt, kunt afvallen, lekker in je vel kunt zitten en je je fysiek en mentaal sterk voelt zonder daarvoor een streng dieet te hoeven volgen?

Het doel van dit traject is het veranderen van de relatie tussen jou en voeding. We houden ons bezig met het veranderen van de manier waarop jij tegen voeding aankijkt in plaats van enkel het veranderen van je voedingspatroon.

Om gezond en bewust eten echt een leefstijl te maken, in plaats van een tijdelijke aanpassing, is het belangrijk dat je nog steeds kunt genieten van de voeding die je eet. Tijdens de eet-relatie coaching is er niets dat je tegen je zin in moet doen of tegen je zin in moet laten, er is alleen willen! En wie wil er nou geen vrijer en blijer leven?

Rouwverwerking: Rouw is de achterkant van liefde

Rouw is een proces waar we vroeg of laat allen doorheen gaan. Rouw is onvermijdelijk, het hoort bij het leven. De manier waarop we omgaan met rouw, bepaald in grote lijnen hoe we omgaan met het gemis van iets of iemand dat een groot onderdeel heeft uitgemaakt van ons leven. 

Een groot verlies kan ons tekenen, het kan ons breken en het kan ons verloren laten voelen. Maar wat als we een manier kunnen vinden om te gaan met rouw? Een manier waarop je het verlies kan dragen inplaats van een plek te geven? Met rouwverwerking focussen we ons op het draagbaar maken van de rouw, zodat we ruimte kunnen creëren voor het aangaan van nieuwe verbindingen, maar vooral ook de verbinding met onszelf.

Wil jij van koers veranderen? Hoe bepaal jij jouw richting?

In dit traject begeleid ik je naar hoe je kunt leven vanuit je eigen autoriteit, op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening vanuit de beste versie van jou. 

De ultieme weg naar verandering gaat via je hoofd én je lijf. Tijdens transformatie coaching richten we ons op jouw volledige transformatie middels een persoonlijk opgesteld plan. 

Wanneer je bereid bent te luisteren naar je lichaam, je gedachtes en alles dat daartussen zit, komen we bij je ware kern. Door door de pijn, de ongemakkelijke gevoelens, de onrust en de onzekerheid heen te gaan, is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Het wordt tijd dat jij de beste versie van jezelf leert kennen en een plek leert geven voorbij de grenzen van je comfortzone!

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/