AVG

Betaling

Je ontvangt van ons een factuur die je dient te betalen conform de daarop vermelde betalingstermijn(en).

Vertrouwelijkheid

In coaching gesprekken maar ook in contacten die je hebt met medewerkers van het secretariaat, de financiële administratie en de verzorging, gaat het vaak over persoonlijke ervaringen. Je kunt ervan op aan dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. In onze opleidingsgroepen en in de workshops maken we met alle deelnemers afspraken rondom vertrouwelijkheid. Uiteraard zijn ook de medewerkers van Diana Verweijen hieraan gehouden.

Copyright

Op alle door Diana Verweijen ontwikkelde coaching trajecten geldt copyright en eigendomsrecht. We stellen het op prijs als je bij gebruik ervan buiten Diana Verweijen contact met ons opneemt en onze naam vermeldt.

Bij aanmelding voor een coaching gesprek of workshop vragen wij jou om een aantal persoonlijke gegevens. Wat doen wij hiermee en hoe waarborgen wij jouw privacy?

Jouw gegevens

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor zaken die verband houden met het gesprek of de workshop waarvoor je je hebt opgegeven, bijvoorbeeld om contact met je op te nemen als dat nodig is voor het verzenden van facturen of andere informatie rondom het traject. Je gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Vul je jouw gegevens in omdat je een boek bij ons koopt? Dan gebruiken we jouw gegevens uitsluitend om de boeken aan je te sturen en je te factureren.

Wie kunnen er bij jouw gegevens?

De toegang tot jouw gegevens is beperkt tot de mensen die ermee moeten werken. Dit zijn de medewerkers van ons secretariaat, de financiële afdeling en de trainer(s). Met externe partijen die zorgen voor het onderhoud en beheer van onze servers en databases, hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten waarin de afspraken over hoe wij en zij omgaan met privacy zijn vastgelegd.

Derden

We verstrekken jouw gegevens niet aan derden.

Vertrouwelijkheid

In coaching gesprekken en workshops, maar ook in contacten die je hebt met medewerkers van het secretariaat, de financiële administratie en de verzorging, gaat het vaak over persoonlijke ervaringen. Je kunt ervan op aan dat we hier vertrouwelijk mee omgaan. In onze coaching trajecten en in de workshops maken we met alle deelnemers afspraken rondom vertrouwelijkheid. Uiteraard zijn ook de medewerkers van Diana Verweijen hieraan gehouden.

Website en cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze zijn bedoeld om de website beter te laten functioneren. Ze zijn niet gekoppeld aan jouw persoonlijke gegevens. 

Om inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken, maken we gebruik van de privacy- vriendelijke versie van Google Analytics. We doen dit zodanig dat er zo min mogelijk uitwisseling van gegevens tussen onze website en Google plaatsvindt. Zo is ons IP-adres gemaskeerd, delen we geen gegevens, maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics en hebben

Copyright

Op alle door Diana Verweijen ontwikkelde leermiddelen geldt copyright. We stellen het op prijs als je bij gebruik ervan buiten Diana Verweijen contact met ons opneemt en onze naam vermeldt.

Diana Verweijen 
Avenue Carnisse 221
2993 MD Barendrecht
+31650713688

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/