*

Mocht je een review willen plaatsen, wil ik je vragen dit onder de naam Truus te doen. Zo behouden we de privacy en veiligheid van de community. 

Veel mensen denken dat ik geluk heb gehad als ze naar mijn succes kijken. Ergens is dat ook zo. Ik heb geluk gehad met de mensen die mij de dingen hebben geleerd die ik moest weten om een succesvolle ondernemer te zijn.

Zonder de inbreng, inspiratie en motivatie van andere succesvolle ondernemers was ik niet geweest waar ik nu ben. Wat andere mensen voor mij hebben betekend, zou ik ook graag voor een ander willen betekenen. En dit inspireerde mij om een peer groep te starten met gelijkgestemde, vrouwelijke ondernemers die zichzelf en hun bedrijf naar een next level willen brengen.

Ik zeg altijd: meten is weten. Als je je bewust bent van waar je nu staat en weer waar je naar toe wilt, wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen dan kun je groeien. Van daaruit kun je realistische, haalbare doelen stellen. Mensen denken vaak dat ze falen wanneer ze hun doel niet bereiken, maar dit ligt vaak niet aan jou en jouw falen maar aan de onrealistische doelstellingen en het gebrek van het hebben van een goed plan.

Wees blij met wie je bent en wat je doet. Je doelen bereiken is enorm hard werken, maar als je doet wat je leuk vindt en je tegelijkertijd in contact kunt blijven met jezelf en jouw vrouwelijke energie dan is er alleen maar ruimte voor verbetering en groei.

Iedere maand hou ik een gratis bijeenkomst, de peer groep avond, voor vrouwelijke leiders die hun succes en leven naar een hoger niveau willen tillen.

De volgende datum is 21 februari. Wil je hierbij zijn? Stuur me een bericht of stuur een email naar info@dianaverweijen.com.Waar

Avenue Carnisse 221
2993MD Barendrecht
Gratis parkeren.
Tram 25 stopt voor de deur.

Wanneer

21 februari 2024 | 19:00 - 21:00
20 maart 2024 | 19:00 - 21:00
24 april 2024 | 19:00 - 21:00
05 juni 2024 |19:00 - 21:00
10 juli 2024 | 19:00 - 21:00


Ben jij er klaar voor? Meld je dan gratis aan voor de eerstvolgende samenkomst op woensdag 21 februari 2024.

''Een veilige omgeving waar vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen worden.''

Gratis!

Make yourself unforgettable:
How to become the person everyone
remembers and no one can resist 

~ Dale Carnegie
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/