Podcast

Wie is Diana Verweijen?!

In de eerste aflevering van de Call Granny Podcast vertelt host Diana Verweijen over haar eigen levensloop.

Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal dat hen heeft gevormd tot wie ze zijn. Wat maakt jou speciaal? Waar begon jouw reis?

Of je nu een verhaal wil delen, een ervaring wil uitwisselen of simpelweg een wijze raad wil vertellen, er is één persoon die je altijd bijstaat: oma. Bij oma op de bank kun je alles bespreken.
Nieuwste afleveringen:

Een verstoorde relatie met eten; De Grastric Sleeve hielp Jitske hier vanaf

Tijdens een verstoorde relatie met eten beseft Jitske dat het anders moet. De Gastric Sleeve is haar grote redder. In deze aflevering vertelt Jitske over body positivity, haar operatie en nieuwe kracht om haar relatie met eten te verbreken.

Harpa; op 64 jarige leeftijd in transitie van man naar vrouw

Vanaf jongs af aan ontwerpt Harpa kleding met unieke designs en is ze veel met muziek bezig. Door haar unieke smaak voor fashion en muziek valt het op dat Harpa anders is dan anderen. Tijdens een dokter bezoek vraagt de dokter daarom aan Harpa: “Waar houd je meer van? Van jongens of van meisjes?” Op 64 jarige leeftijd besloot ze daarom om een transitie te onder gaan van man naar vrouw. Ze is hier o.a. meerdere operaties voor ondergaan. Een keuze die haar leven weer een nieuwe start geeft. In deze aflevering verteld Harpa haar verhaal.

Geadopteerd door de verkeerde ouders. Heleen is gemarteld en mishandeld

Heleen is met haar tweelingzusje geadopteerd door rijke ouders, de verkeerde ouders. Binnen het adoptiegezin vonden zware mishandelingen en martelingen plaats op jonge leeftijd.

Dit verleden heeft geleid tot verslavingen en ernstig drugs gebruik bij haar tweelingzus. Heleen zorgt nu met alle liefde voor haar eigen kinderen maar kampt nog wel met borderline.

Deze zondag bij Call Granny online.

Succesvolle Evenlien, toch bedrogen en bestolen door oplichters

Evelien van Pelt, ex model, sportvrouw, zakenvrouw, speelt binnenkort o.a. in 4 films, en toch bedrogen en bestolen door oplichters die opereren onder de naam: Undutchables.

Somora, zelfs een auto-immuunziekte slaat haar het veld niet uit.

Twee keer dachten ze leukemie te hebben geconstateerd bij Samora. ‘Mocht dit zo zijn, blijf ik overleven!’, zei zij vastberaden. Ondanks alle negativiteit die zich op haar pad heeft geworpen, heeft Samora heeft zich altijd staande weten te houden.

Uiteindelijk bleek de constatering onjuist en hebben ze een auto-immuunziekte bij haar vastgesteld. Samora is te allen tijde krachtig in haar schoenen blijven staan. Een ware powervrouw!

Diana Verweijen over de pijn, de angst, de rouw. De zachte waarheid achter de harde vrouw

Welke waarheid schuilt er achter het harnas van de keiharde vrouw? Diana Verweijen, een vrouw met diepe emoties uit een keihard verleden. Een vrouw opzoek naar de verbinding, die ze als kind heeft moeten missen.

Hoe vinden we de weg terug naar onszelf, als de weg er naartoe ons nooit gewezen is? Hoe gaan we om met emoties die vroeger nooit welkom waren? Hoe voelt het om jezelf tegen te komen en opnieuw te ontmoeten?

Sandra had last van overgewicht en liep vast in het leven

Een krachtige vrouw naar buiten, maar toch wel onzeker vanbinnen. Sandra had een harnas nodig om zichzelf staande te houden. Last van overgewicht, vastgelopen in het leven en niet weten waar te beginnen.

De nodige therapie en haar keuze een Gastric Sleeve operatie te ondergaan heeft haar laten zijn wie ze werkelijk is en geleid naar wie ze aan het worden is.
Sandra kan zichzelf na jaren van onzekerheid eindelijk in de spiegel aankijken.

Jasmin was verslaafd aan drugs en alocohol en verdiende haar geld met prostitutie

Een hele speciale dame bij Granny op de bank: Jasmin Vis. Ex-drugsverslaafde, ex-alcoholverslaafde en ex-prostitué. Jasmin heeft heel veel meegemaakt, en ze is pas 21. Een heftig auto-ongeluk met een dronken klant heeft gezorgd voor een keerpunt in haar leven.

Mirjam's ervaring met de Gastric Sleeve

‘Naarmate je ouder wordt, is het steeds lastiger om af te vallen. Mijn kinderen zeiden wel tegen me dat ze van me houden zoals ik ben, maar het is ook belangrijk om van jezelf te houden. Ik wilde niet meer voor de spiegel staan en van mezelf te hoeven walgen.’

Al snel na de Gastric Sleeve operatie merkte niet alleen Mirjam en haar kinderen, maar ook de rest van haar omgeving een andere Mirjam op. ‘Ik hoefde mezelf niet langer te verbergen, fysiek of mentaal. Wanneer ik nu voor de spiegel sta, denk ik wow.. heb ik echt zulke slanke benen? Ik had nooit verwacht dat ik nu een maatje S zou dragen. Het is een heerlijk gevoel, echt een verademing.’

Bij oma op de bank vertelt Mirjam haar verhaal. De Gastric Sleeve heeft haar getransformeerd tot de vrouw die ze in wezen is!

Bernadette verloor haar eerste kindje

Bernadette’s eerste dochter overleed tijdens de bevalling, wat heeft geleid tot een heftige postnatale depressie. Haar hele leven werd als de grond onder haar voeten vandaan getrokken

Bernadette kwam ruim 40 kilo aan. ‘Ik herkende mezelf niet langer.’ De Gastric Sleeve operatie heeft daar verandering in gebracht. Bekijk en/of beluister de podcast met Bernadette nu op YouTube of Spotify:

Peter Gillis, wie is de man achter Massa is Kassa? 

Peter Gillis, de man met de mooiste groene ogen. Rijdt in een Rolls Royce en is o.a. bekend van het programma Massa is Kassa. Maar wie is de man achter Massa is Kassa? Ben jij ook zo benieuwd? Bekijk en/of beluister de podcast met Peter nu op YouTube of Spotify:

Onze lieve Carin Klomp † helaas recent overleden

In de tweede aflevering van de Call Granny Podcast zit Carin bij oma op de bank. Een bijzonder prachtig mens met een aangrijpend verhaal.

Carin, wie net drie weken gestopt is met chemotherapie, vertelt hoe zij na ieder trauma ziek werd. Van eetproblemen naar borstkanker op 26-jarige leeftijd. Hoe ga je hiermee om? Hoe ga je nu verder in het leven?

In deze podcast vertelt Carin haar verhaal, weliswaar in haar bruidsjurk die ze helaas nooit meer heeft kunnen dragen voor haar bruiloft. 

De transformatie van Geeske: Gepest, overgewicht en onzeker

Een opgewekte jonge vrouw in de bloei van haar leven.

Maar dit is niet altijd zo geweest. Toen ik Geeske ontmoette was zij een compleet andere vrouw. Ze kwam niet alleen binnen met een overgewicht aan kilo’s, maar ook een overgewicht aan zwaarbeladen energie. Op de lagere school is Geeske veel gepest en dat heeft haar enorm onzeker gemaakt. 

Bij oma op de bank vertelt Geeske haar verhaal. De Gastric Sleeve en haar borstvergroting was een afsluiting van haar vorig leven.

Ans, 80 jaar, vertelt over haar ervaring met seksueel misbruik

De prachtige, 80-jarige Rotterdammer vertelt hier vol levenslust haar verhaal: Ans.

Ans en ik kennen elkaar al een behoorlijke tijd. Toen ik Ans op mijn bank kreeg, vertelde ze mij iets dat zij haar hele leven nooit aan iemand heeft durven vertellen: Ans is vanaf haar 7e tot jaar 17e seksueel misbruikt door de beste vriend van haar vader, die wekelijks over de vloer kwam.

‘Ik heb het pas op mijn 17e aan mijn moeder durven vertellen, mijn vader heeft het nooit geweten en ik heb het mijn man pas 3,5 maand geleden verteld.' Benieuwd naar het hele verhaal?

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/