Tarieven

Een intakegesprek is een waardevolle stap om te bepalen of er een goede match is tussen de cliënt en de consultant of coach, en om te zorgen dat de samenwerking vruchtbaar zal zijn.

Intake coaching
Gratis (60 min)

1-op-1 Coaching Sessie (2 uur/120 min.)
Vanaf €190 (excl. btw)

1-op-1 Coaching Sessie (2 uur/120 min.) onder de 22 jaar
Vanaf €80 (excl. btw)

Intensief (3-7 dagen)
Barcelona 
Ibiza van 18 t/m 22 mei  2024 klik hier voor meer informatie
Dubai
Noordwijk
Op aanvraag

Business Consultancy
Op aanvraag

Inspiration & Talk
Op aanvraag

Geen Dieet Nooit Meer Dik
Klik hier voor de tarieven

Voor geïnteresseerden onder de leeftijd van 25 jaar is er een mogelijkheid voor korting. Ben je nog student of ben je beginnend ondernemer, en kom je niet uit met de kosten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Samen vinden we wel een oplossing. Je hoeft het niet alleen te doen!

Vergoedingen

Via werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Dit geldt voor zowel de persoonlijke ontwikkelingstrajecten als de loopbaancoaching. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiele middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/