Bemiddeling

Call Granny voor vrijblijvend advies over cosmetische chirurgie. Door middel van bemiddeling, begeleid ik jou in jouw keuze tot een chirurgische ingreep.

Call Granny bemiddelt in plastische chirurgie, overgewicht, cosmetische gynaecologie en begeleidt transgenders door de transitie heen van begin tot eind.

Ruim 35 jaar ben ik werkzaam geweest als bemiddelaar in de cosmetische chirurgie. Men denkt altijd dat plastische chirurgie oppervlakkig is, maar uit ervaring weet ik dat hoe we er van buiten uitzien onlosmakelijk verbonden is met hoe we ons van binnen voelen. Een cosmetische ingreep kan daarom zeker bijdragen aan je geluk, maar daar ligt niet altijd het antwoord.

Hoe je eruitziet zegt veel over de manier waarop je leeft. Voel jij je vrij, gelukkig, verbonden en geliefd? Dan zie je er een stuk jonger uit dan wanneer je leeft met stress, spanning en onzekerheid. Met een cosmetische ingreep kun je misschien je wallen wegkrijgen, maar niet de stress en de slapeloosheid die ze veroorzaakt hebben. Als jij de weg niet naar binnen niet bewandelt, zal een cosmetische ingreep enkel verbloemen wat nog steeds is.

Daarom heb ik me de afgelopen 15 jaar, naast bemiddeling, vooral bezighouden met bijscholing over de innerlijke schoonheid van de mens. Met een cosmetische ingreep kun je binnen een uur een volledige transformatie ondergaan, maar het bewandelen van de weg naar binnen vergt iets meer tijd en energie. De weg naar binnen is een groeiproces met vallen en opstaan, jezelf verliezen en ontmoeten.

Mijn doel is het uiterlijk in verbinding te brengen met het innerlijk. We dienen in beiden te investeren om het beste in onszelf te ontmoeten. Met de onderstaande opleidingen heb ik de benodigde kennis opgedaan om niet alleen meer te kunnen ondersteunen in de keuzes van de uiterlijke schoonheid, maar ook in die van de innerlijke schoonheid:

Professionele communicatieSystemisch werkenFamilieopstellingen; Transactionele analyseDe masker makerDe tekens verstaan: een masterclass voor leiders; Eros in begeleidingswerk: een aanraking op de grensDe beweging van de zielTrainers voor trainers en Het helende verhaal‘’Als jij vandaag dezelfde persoon bent als vorig jaar,
dan heb je niet geleefd’’ 

Diana Verweijen - Call Granny

Call Granny voor de bemiddeling van cosmetische chirurgie

De juiste beslissing maken op het gebied van plastische chirurgie of ingrepen betreft jouw lichaam, kan je erg gelukkig maken. Maar hoe weet je zo zeker welke ingreep het beste bij jou past? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar advies, bemiddeling en begeleiding bij overgewicht en geïnteresseerd in een gastric sleeve of bypass? Of wil je misschien een borstvergroting, buikwandcorrectie of een BBL operatie? Welke ingreep past bij het plaatje in jouw hoofd en het lichaam die je graag wilt hebben?

Bij een keuze van een plastische ingreep komen veel van zulke vragen kijken en wij helpen je met alle liefde verder om jouw wensen te realiseren.

Bij Call Granny ben je altijd welkom voor een adviesgesprek. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Zie het als gezellig op de koffie komen bij oma. Dit koffiegesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Aan de hand van dit gesprek weet ik dankzij mijn 35 jaar lange ervaring in plastische chirurgie, overgewicht, cosmetische gynaecologie en transities welke ingreep het beste bij jou zal passen maar ook welke arts dit voor jou waar kan maken. Ik koppel jou aan een uitstekende arts.

Call Granny voor een kopje koffie of thee en laat je adviseren over cosmetische chirurgie

Je komt op de koffie (of op de thee) bij oma in Barendrecht of Amsterdam. Het gesprek met de arts vindt vaak plaats in de kliniek van de arts en/of in de kliniek waar de operatie plaats zal vinden. Operaties via Call Granny zullen altijd worden uitgevoerd in privéklinieken met een OK klasse 1 in Nederland. De bariatrische en FFS ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

Plan hier jouw koffie- of theegesprek met oma in:

Lees Geeske's ervaring met de Gastric Sleeve

Geeske heeft alles geprobeerd om grip te krijgen op haar overgewicht, maar niets hielp. ‘Ik heb er toen voor gekozen om stappen te ondernemen.’ Zo kwam Geeske bij Granny terecht. 'Je hebt me destijds enorm goed geholpen door me de nodige informatie te geven over de gastric sleeve operatie. Je zei toen tegen me: als je kiest voor een gastric sleeve, kies je voor een ander leven. Dat is me toen echt bijgebleven.’ Een maand later werd Geeske geopereerd. Ze is ondertussen 45 kilo kwijt. ‘Vanaf de dag van mijn operatie is mijn leven compleet veranderd. Ik ben nu eindelijk de vrouw die ik me vanbinnen altijd al gevoeld heb.’

Gratis borstvergroting voor de transvrouw

Granny heeft een bijzondere bemiddeling voor de transvrouw. Ik ondersteun jou van het begin tot het eind.

Voor de transvrouw is het mogelijk een subsidie te ontvangen voor een gratis borstvergroting. In deze regeling staat opgenomen dat een transgender vrouw eenmalig een subsidie kan aanvragen ten behoeve van het operatief plaatsen van borstprotheses. Om de subsidie te krijgen moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Wij helpen je graag verder bij de aanvraag en het proces dat hierna volgt. Daarnaast organiseren wij FFS (Female Feminization Surgery) dagen.
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/