Overgewicht

Overgewicht

Je kunt bij Granny terecht voor een gratis advies voor de maagballon, de maagband, de Gastric Sleeve en de Gastric Bypass.

Veel mensen die ik in de afgelopen 25 jaar heb mogen ontmoeten op het gebied van overgewicht verkeerden allen in dezelfde vicieuze cirkel van eten en diëten. Zoiets maakt je enorm onzeker. De meeste klanten komen dan ook onzeker binnen.

Door een bariatrische ingreep zoals een maagdband of een Gastric Sleeve te ondergaan, verander je niet alleen jezelf maar je gehele leven. Je komt naar Granny voor de bemiddeling, maar ik vind het daarnaast ook geweldig om je gratis verder te begeleiden. Na twee weken kom je voor de eerste controle en daarna kom je om de maand langs om het resultaat te vergelijken. Dat is ook de reden dat ik altijd before foto’s maak, die de meeste mensen op dat moment verschrikkelijk vinden. Maar na drie maanden staan mijn klanten verstelt van de verandering die al heeft plaatsgevonden en maakt de verschrikking plaats voor zelfvertrouwen. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij transformeren in de persoon die ze zich vanbinnen altijd al gevoeld hebben. Ze komen vaak zwartgekleed binnen maar na een paar maanden zie ik ze in kleur weer de deur uitgaan.

Ik ben met name een voorstander van de gastric sleeve. Mensen met overgewicht, hebben namelijk veel ghreline in hun maag. Ghreline is een hormoon dat het hongergevoel opwerkt en leidt tot overmatig eten. Mensen met een grote hoeveelheid aan ghreline, eten te veel voordat ze realiseren dat ze vol zitten. Met name vrouwen kunnen hier last van krijgen. Buitenom dat er tegenwoordig veel hormonen worden toegevoegd aan ons eten, krijgt een vrouw vaak te maken met hormoonspiegelingen. Tijdens de menstruatie, tijdens de overgang, en tijdens en na de zwangerschap. Heb jij ook ieder dieet geprobeerd en geef je jezelf de schuld dat het maar niet lukt? Dat is het niet! Ghreline heeft niets te maken met intelligentie of doorzettingsvermogen. Een overschot hebben aan ghreline is niet jouw schuld en is tevens vaak genetisch bepaald. Een groot deel van de ghreline wordt met de Gastric Sleeve operatie verwijderd.

Lees hier het verhaal van Mirjam Feenstra:

‘Voor mijn Gastric Sleeve operatie at ik 6 magnums op een dag.’

CALL GRANNY EPISODE #03 - De transformatie van Geeske: Gepest, overgewicht en onzeker

Voor de derde aflevering van de Call Granny Podcast heb ik de eer om Geeske op mijn bank te mogen ontvangen. Een opgewekte jonge vrouw in de bloei van haar leven.

Maar dit is niet altijd zo geweest. Toen ik Geeske ontmoette was zij een compleet andere vrouw. Ze kwam niet alleen binnen met een overgewicht aan kilo’s, maar ook een overgewicht aan zwaarbeladen energie. Op de lagere school is Geeske veel gepest en dat heeft haar enorm onzeker gemaakt.

Bij oma op de bank vertelt Geeske haar verhaal. De Gastric Sleeve en haar borstvergroting was een afsluiting van haar vorig leven. Bekijk en/of beluister de aflevering nu op YouTube en Spotify
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/