My skills

Skills:
Ik kan niet alleen goed luisteren, ik achterhaal al snel de vraag áchter de vraag, waardoor we sneller tot de kern komen. Ik interpreteer wat er gezegd wordt en reflecteer terug op een manier die obstakels en barrières uit de weg gaan. Ik creëer vertrouwen en wederzijds begrip, en begeleid mijn klanten naar hun antwoord. Mijn focus zijn mijn klanten. Daarnaast ben ik enorm gedreven, heb ik ruim 40 jaar ervaring met menselijke verbinding en zakelijk inzicht, en hou ik van een uitdaging!

Kennis:
Naast de kennis die ik iedere dag nog opdoe in mijn ontmoeting met mijn klanten, heb ik enorm veel kennis opgedaan in mijn ruim 20 jaar aan studie, o.a. aan het Phoenix Opleidingen Instituut in Utrecht. Hieronder een aantal van de opleidingen die ik gevolgd heb:

Professionele communicatie; Systemisch werken; Familieopstellingen; Transactionele analyse; De masker maker; De tekens verstaan: een masterclass voor leiders; Masterclass NLP; Eros in begeleidingswerk: een aanraking op de grens; De beweging van de ziel; Trainers voor trainers en Het helende verhaal.

Netwerk:
Door de vele opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik een breed netwerk op kunnen bouwen van uitstekende coaches en mediators. Wanneer ik er zelf niet uitkom, kan ik je makkelijk doorverwijzen.

Reputatie
Ik ben altijd iemand geweest die zich bezighoudt met Health Improvement. Voeding en sport spelen een grote rol in ons welzijn, en het is mijn missie om anderen daarin bewust te maken. Daarnaast omschrijft men me als een doorzetter; als iemand die kracht haalt uit tegenslag; als iemand die weet wat de massa wil en wat ervoor nodig is om die markt te creëren. Naast passie, heeft mijn zakelijk inzicht me geholpen meerdere bedrijven van de grond af aan succesvol op te bouwen, waardoor ik nu mijn skills kan inzetten om dit ook voor jouw bedrijf te kunnen betekenen. Ik ben goed in het analyseren van een bedrijf en weet al snel wat ervoor nodig is om jouw bedrijf niet alleen succesvol te maken, maar ook op welke manier jouw bedrijf de meeste inkomsten kan genereren. Een bedrijf starten met passie is de drijfveer, een bedrijf opbouwen met zakelijk inzicht is de sleutel tot succes.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/