Geen dieet,
nooit meer dik?

De gastric sleeve is een chirurgische ingreep waarbij een deel van de maag wordt verwijderd, waardoor de maag aanzienlijk kleiner wordt en de eetlust vermindert. Het doel van deze operatie is om gewichtsverlies te bevorderen bij mensen met ernstig overgewicht of obesitas. De operatie is mogelijke bij een BMI van 30.

Hoewel de gastric sleeve effectief kan zijn bij het bevorderen van gewichtsverlies, is het belangrijk om te begrijpen dat het geen 'dieet' is in de traditionele zin. Het is een chirurgische procedure die grote veranderingen in de spijsvertering en eetgewoonten teweegbrengt.

Mensen die een gastric sleeve ondergaan, ervaren ALTIJD  een afname van de eetlust omdat de maag kleiner wordt. Hierdoor kunnen ze minder voedsel consumeren
WAARDOOR ZE SNEL EEN VOL GEVOEL ERVAREN.

Dit kan leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies, maar het vereist ook een levenslange toewijding aan gezonde eetgewoonten.

Het is essentieel om met een medisch professional te praten en uitgebreide informatie te krijgen over de risico's, voordelen en levensstijlveranderingen die gepaard gaan met een dergelijke operatie. Een gastric sleeve is een  'magische oplossing' voor gewichtsverlies maar vereist toewijding aan een gezonde levensstijl voor blijvende resultaten.

Verlies met de Gastric Sleeve 40 kilo in 5 maanden

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/