Transformatie coaching

Wil je jouw mentale gezondheid en persoonlijke groei verbeteren? Call Granny voor een coaching traject die jouw leven zal verbeteren

Voor als het leven even tegenzit of jij van koers veranderen wilt. Anti-man ben ik niet, maar ik ben wel een vrouw die staat voor vrouwen. Dit komt omdat ik de verhalen van de vrouw herken. Ook ik bezoek regelmatig een coach, want niemand kan haar eigen spiegel voorhouden.

Heb je het gevoel vast te lopen in het leven? Wil jij graag mentaal, fysiek en qua business groeien? Wil je beter voor jezelf zorgen, maar lukt het jou maar niet om je aan een dieet te houden? Of ben je gewoon echt toe aan een complete transformatie en om een nieuw en herboren mens te worden?

Bij Call Granny kun je kiezen uit allerlei coaching trajecten die jou verbeteren als mens. Tijdens het coaching traject focussen we ons niet alleen op het hoofdwerk, maar richten we onze aandacht ook op het lichaam. Verbonden zijn met het lichaam is nodig om balans te creëren. Een goede relatie met jezelf betekent zorgen voor het geheel.

Een intakegesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf en is volledig gratis. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk plan op waarmee we werken richting het bereiken van jouw doel.

Call Granny voor je transformatie

In dit traject begeleid ik je naar hoe je kunt leven vanuit je eigen autoriteit, op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening vanuit de beste versie van jou. 

De ultieme weg naar verandering gaat via je hoofd én je lijf. Tijdens transformatie coaching richten we ons op jouw volledige transformatie middels een persoonlijk opgesteld plan. 

Wanneer je bereid bent te luisteren naar je lichaam, je gedachtes en alles dat daartussen zit, komen we bij je ware kern. Door door de pijn, de ongemakkelijke gevoelens, de onrust en de onzekerheid heen te gaan, is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Het wordt tijd dat jij de beste versie van jezelf leert kennen en een plek leert geven voorbij de grenzen van je comfortzone!
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/