Zelfkennis Blog

Transformatie

Een van mijn gewelddadige stiefvaders heeft mij ooit aan mijn haar van de trap afgegooid. De geschiedenis herhaalde zich toen mijn eerste ex-man ditzelfde deed. Het kortknippen van mijn haar staat eigenlijk symbool voor het bedekken van mijn vrouwelijkheid. Ik voelde me namelijk helemaal niet veilig als vrouw, bemind worden was ik niet bekend mee en veel liefdevolle hechtingen heb ik daardoor nooit kunnen aangaan.

Mijn vader...

En ja hij is gestorven op straat,

ja hij heeft vrouwen mishandeld,

en ja hij heeft me verlaten,

maar ja ik heb hem gemist.

Een Ode aan Ootje

Om het ontstaan van Call Granny te kunnen uitleggen, dien ik eerst te beginnen bij mijn oma Ootje. Want zonder haar had ik nooit de vrouw geweest die ik nu ben. Zonder mijn oma zou ik nooit het voorbeeld hebben gekregen van hoe onvoorwaardelijke eruit hoort te zien.

Afwijzing

Veel mensen kennen Diana Gabriels van het programma Boos van Tim Hofman. De Diana Gabriels, zoals de meesten van jullie haar kennen, bestaat niet meer. Niet alleen ben ik gescheiden en ga ik weer door het leven onder mijn meisjesnaam Diana Verweijen, maar ben ik ook enorm gegroeid in het afgelopen jaar. Ik realiseer me dat ik fouten gemaakt heb in het verleden. Hier ervaar ik in het heden nog steeds de gevolgen van. Echter ben ik toe aan een tweede kans, zoals ik ook het leven een tweede kans heb gegeven.

Deel jouw verhaal

Jouw verhaal doet er toe en jij al helemaal. Je gehoord voelen is een heling. Iedereen mag zich gehoord voelen en ik bied jou graag die kans. Om die reden bied ik mijn platform aan als podium voor jou en jouw verhaal. Of dit nou in de vorm is van een blog of bij mij op de bank tijdens een podcast.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/