‘’Falen is nooit een gebrek aan middelen, het is een gebrek aan zelfkennis en discipline.’’ 

Diana Verweijen

 

Coaching

  1. Waarom ben je hier?
  2. We lokaliseren  je pijn, triggers en trauma’s
  3. We gaan opzoek naar je blokkades
  4. We gaan opzoek naar jouw verlangen
  5. We gaan na wat jou ervan weerhoud vooruit te gaan
  6. We kijken wat jouw kwaliteiten zijn
  7. Het lokaliseren en doorbreken van de angst
  8. De doorbraak: het moment in tijd waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. 

 

Ook fouten maken is een succes

Vaak zijn het juist de moeilijkheden, uitdagingen en zelfs de mislukkingen die ons uiteindelijk leiden naar succes of een dieper begrip van onszelf en onze doelen. Bijna alle succesvolle mensen hebben periodes van tegenslag meegemaakt voordat ze hun grootste successen behaalden.

Vastlopen of tegenslagen in het leven kunnen je dwingen om anders te denken, nieuwe strategieën te ontwikkelen, te leren van fouten en weer op te staan met meer vastberadenheid en wijsheid. Je kunt niet falen wanneer je openstaat om te leren van je fouten. Fouten zijn even belangrijk als het succes. Weten wat je niet moet doen en wat je kunt verbeteren zijn ook stappen tot succes.

De meest succesvolle mensen hebben juist door het overwinnen van tegenspoed of mislukkingen belangrijke inzichten opgedaan en een pad naar succes gevonden. Het is vaak de combinatie van vastberadenheid, veerkracht en het vermogen om te leren van fouten die mensen helpt om uiteindelijk succesvol te worden.

 

Je gedachten bepalen je keuzes en je keuzes bepalen je toekomst!

De manier waarop je denkt heeft een grote invloed op de manier waar op we ons voortbewegen in het leven. Voortbewegen in de figuurlijke, maar ook in de letterlijke zin. Lichaamsbeweging speelt namelijk een zeer belangrijke rol in een succesvol en gelukkig leven.  Je gedachtes hebben een grote invloed op de bereidheid om te sporten.  Motivatie, wilskracht en mindset spelen allemaal een rol bij het bepalen van je activiteitenniveau.

Waarom sporten ( meestal) een belangrijk onderdeel is van mijn coaching is omdat ik ervan overtuigd ben dat sporten bijdraagt aan fysieke en mentale kracht, veerkracht, discipline en je zelfvertrouwen. Dit zijn allemaal eigenschappen die je nodig hebt om een succesvol leven te kunnen leiden. 

Het is vaak de eerste stap die moeilijk is. Maar ik weet zeker dat je met genoeg wilskracht en discipline tot alles in staat bent. Je kan alleen falen als je het nooit probeert. 

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/