Vergoedingen

Via werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Dit geldt voor zowel de persoonlijke ontwikkelingstrajecten als de loopbaancoaching. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiele middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Via de belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

24/7 WhatsApp-service

Omdat je het niet alleen hoeft te doen, ben ik 24/7 bereikbaar via WhatsApp als je klant bij mij bent. Het is all-inclusive.

Gratis video-consult
voor meer informatie

Twijfel je nog? Dat begrijp ik. We weten meestal wel wat we niet leuk vinden, maar weten wat we echt graag willen is vaak toch nog een dingetje. Vaak is het benoemen al een zoektocht.

Je kunt me altijd een whatsappje sturen, dan bel ik je terug. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis video-consult.

Heb je vragen? Ik heet je welkom!

Hartelijke groet,

Diana

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/