Good shape: Mini Gastric Bypass
Mijn hele leven lang ben ik bezig geweest met gezondheid in de vorm van voeding, sport en mentale kracht. Met mijn 35 jaar lange ervaring in overgewicht begrijp ik heel goed dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig werkt.

Gezond zijn is essentieel voor een rijk en gelukkig leven. Helaas is er geen geheime formule om dat te kunnen bereiken. Daarom bied ik een op maat gemaakt plan aan in combinatie met een bariatrische ingreep dat werkt voor jou en jouw omstandigheden.

Bariatrie kan, na jarenlang alles geprobeerd te hebben, het juiste hulpmiddel zijn. Het geeft mijn clienten een nieuwe kans in het leven, daar waar alle andere opties stoppen en ongelukkig maken.

Of het nu je doel is om af te vallen, fitter te worden, mentale rust te vinden, meer energie te krijgen of je seksleven te verbeteren, samen gaan we opzoek naar de formule die werkt voor jou. De uitkomst van deze formule is simpel: een betere en gezondere jij!

Hallo

Allereerst heet ik je graag van harte welkom. Ga lekker zitten, neem lekker een kop koffie of thee, en neem rustig je tijd. Een bariatrische ingreep kan een grote stap zijn, dus vind ik het belangrijk dat je je eerst op je gemak voelt bij mij voordat we jouw reis samen beginnen.

Wat kun je verwachten

Als je kiest voor een bariatrische ingreep, kijken we samen met wat de beste keuze voor jou is. Elk pad is anders, elk voedingspatroon is anders en dus ook elke aanpak. Wanneer je kiest voor een ingreep, kom je eens in de maand op controle zodat we jouw fysieke en mentale proces kunnen bijhouden. We geven je tips en tricks om jouw proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zijn 24/7 bereikbaar om je te begeleiden.

Een bariatrische ingreep kan dé stap zijn naar een gezondere en gelukkigere jij. Wanneer je niet langer hoeft toe te geven aan het lichamelijke verlangen naar te veel eten, is er veel meer ruimte om jouw relatie met eten voorgoed te veranderen. Wil je jouw transformatieproces naar een volgend level brengen? Lees meer over health improvement voor een op maat gemaakt plan naar een volledige fysieke en mentale transformatie. Twijfel je nog? Lees hieronder de ervaringen van de mensen die jou voor gingen.

Mini Gastric Bypass

Hoe gaat een mini gastric bypass in zijn werk?
De mini gastric bypass ingreep vindt plaats middels een (kijk)operatie onder algehele narcose. Er wordt vooraf een infuus aangebracht, hierdoor wordt het slaapmiddel toegediend. Tijdens de operatie ligt u aan de controleapparatuur, namelijk: plakkers voor hartregistratie, een bloeddrukmeter en zuurstof.

Wanneer de ingreep begint, maakt de arts als het ware een nieuwe, kleinere maag. Dit door van het bovenste deel van de maag een kleiner maagzakje te maken. Deze nieuwe maag heeft het volume van ongeveer een espressokopje. Hierdoor kunt u minder eten. De dunne darm wordt omhoog gebracht en verbonden met de nieuwe maag. Het voedsel komt na 2 meter pas in de dunne darm terecht wat ervoor zorgt dat vetten en suikers niet worden opgenomen. Wel worden vitamines uit de voeding gehaald.

Gratis video-consult
voor meer informatie

Twijfel je nog? Dat begrijp ik. We weten meestal wel wat we niet leuk vinden, maar weten wat we echt graag willen is vaak toch nog een dingetje. Vaak is het benoemen al een zoektocht.

Je kunt me altijd een whatsappje sturen, dan bel ik je terug. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis video-consult.

Heb je vragen? Ik heet je welkom!

Hartelijke groet,

Diana
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/