Inspiration & Talks
Mijn doel met motivational talks, is niet alleen te motiveren, maar vooral ook te inspireren en een ander perspectief te bieden om zo meer uit het leven te kunnen halen.

Tijdens mijn motivational talks neem ik je graag mee op een reis waar onmogelijkheden mogelijk worden.

De waarheid

Het is makkelijk te denken vanuit beperkingen omdat dat veilig is. Vaak zijn we geneigd te denken in onmogelijkheden in plaats van te denken in mogelijkheden. Want denken mogelijkheden gaat vaak gepaard met actie ondernemen, en dat is vaak iets waar men bang voor is. Stappen buiten je comfortzone kan ook heel eng zijn.

Maar de waarheid is: buiten je comfortzone ligt het ware geluk ligt. Ook ik heb mijn angsten gekend, maar het heeft mij nooit weerhouden van het bereiken van mijn doelen. Hoe overwin je je angsten, je blokkades, je beperkingen? Hoe overwin je jezelf?

Motivational & business speaker

Met alle liefde deel ik mijn ervaring en kennis ook voor grote groepen.

De onderwerpen die ik aanbied als speaker zijn motivational, business, self-knowledge, health en personal growth.

Talks

Mijn doel met motivational talks, is niet alleen te motiveren, maar vooral ook te inspireren en een ander perspectief te bieden om zo meer uit het leven te kunnen halen.

Het is makkelijk te denken vanuit beperkingen omdat dat veilig is. Vaak zijn we geneigd te denken in onmogelijkheden in plaats van te denken in mogelijkheden. Want denken mogelijkheden gaat vaak gepaard met actie ondernemen, en dat is vaak iets waar men bang voor is. Stappen buiten je comfortzone kan ook heel eng zijn.

Maar de waarheid is: buiten je comfortzone ligt het ware geluk ligt. Ook ik heb mijn angsten gekend, maar het heeft mij nooit weerhouden van het bereiken van mijn doelen. Hoe overwin je je angsten, je blokkades, je beperkingen? Hoe overwin je jezelf?

Tijdens mijn motivational talks neem ik je graag mee op een reis waar onmogelijkheden mogelijk worden, waar beperkingen en blokkades enkel in je hoofd bestaan, en waar groei en creatie zullen leiden tot onbegrensde kansen in het leven, de liefde, het werk, en je relaties. Ik zal je (beperkte) overtuigen op de proef stellen, en je perspectief op het leven verbreden. Er is geen goed of fout, er is alleen groei of stagnatie.

Ik richt me zowel op teambuilding als op persoonlijke groei. Wat de behoefte van jouw gelegenheid ook is, ik ben bereid te zorgen voor ontwikkeling, groei en het afbrokkelen van zelfontwikkelde blokkades die je ervan weerhouden te worden wie je kunt zijn. Je kunt me inhuren voor grote- of kleinschalige evenementen voor je bedrijf, vereniging, club of organisatie. Ook ben ik beschikbaar voor privé evenementen.
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/