Shop Granny's favorites

Misschien klinkt het heel cliché, maar ik hou écht van fashion. Over de jaren heen heb ik heel wat items verzameld waarvan velen ondertussen al vintage. Ik vind het namelijk moeilijk om afstand te nemen van mijn items, omdat ze allen een bijzonder verhaal dragen. Ik koop nooit zomaar iets. Alles dat ik koop, doe ik op gevoel. Echter, heb ik de afgelopen jaren zoveel gevoeld dat mijn kledingkast nu echt uitpuilt. Het is daarom tijd om afstand te nemen van de items die een beter thuis verdienen.

Two piece looks

Een two-piece look is altijd een goed idee! Wat ik er zo heerlijk aan vind is dat je er alle kanten mee op kunt wat betreft de afstyling. Zo kun je voor een casual chique look gaan met een sneaker eronder of all the way klassiek met een muiltje.
En vergeet niet je avondje uit, met een stel prachtige blokhakken.

Shop Granny's accessories

Accessoires hebben de superkracht om dat ene kleine ding te zijn die jou uniek laat voelen. Dat is ook hoe ik mijn accessoires aanschaf. Van armband tot zonnebril het is altijd een klein item dat mijn outfit en mij compleet maakt.
We zijn er altijd om je te assisteren. Heb je ergens hulp bij nodig of wil je het item in het echt zien? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen op ons kantoor. Alleen op afspraak, zodat u een-op-een service kunt krijgen. Als je meer vragen hebt, neem dan contact op met ons nemen via +31650713688 of e-mail: info@dianaverweijen.com

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/