Female Leadership
Peer Groep Bijeenkomst

Ben jij ambitieus? Wil jij zowel zakelijk als privé groeien? Wil jij het beste uit jezelf en het leven halen? Wil jij verbinden met gelijkgestemde vrouwen? Meld je dan aan voor mijn Female Leadership Peer Group bijeenkomst; 10 januari van 19.00u tot 21.00u bij mij thuis, in Barendrecht.

Begin November 2023 ben ik naar een seminar gegaan van Tony Robbins, Unleash The Power Within. Een vier daags evenement waarin je leert het beste uit jezelf en het leven te halen, zowel privé als zakelijk, in werkelijk alle opzichten. Van voeding tot minste tot sporten tot ondernemen en carrière.
Eén van de dingen die enorm belangrijk zijn om gelukkig en succesvol te worden is het omgaan met de juiste, gelijkgestemde, mensen. Een ideale manier om dit te doen is in de vorm van een 'peer group'. Om die reden organiseer ik 10 januari 2024 een peer groep avond; een avond om kennis uit te wisselen, elkaar te motiveren en van elkaar te leren.

Voor wie?
Vrouwen met ambitie, positieve vrouwen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen, die van elkaar willen leren en kennis willen delen. Misschien ben je ondernemer, misschien wil je gaan ondernemen. Dat maakt niet uit. 

Waarom een peer groep?
1. Als je ambitieus bent en/of wilt ondernemen zijn jouw familie en vrienden vaak mensen die dichtbij je staan maar je niet goed begrijpen. Hierdoor kan het soms eenzaam zijn.
2. We hebben allemaal kennis en ervaring en we kunnen allemaal van elkaar leren. Een peer groep bestaat uit wederzijdse uitwisseling van kennis, ervaringen en motivatie.
3. Een peer groep is ook een platform voor brainstormen en problemen oplossen.
4. Zowel je vrouwelijke als mannelijke energie op de juiste manier weten in leren zetten.
5. Inzicht in welke specifieke stappen je moet nemen om jouw doel te bereiken.
6. Ten slotte kan een peer groep ondernemers en ambitieuze vrouwen inspireren en motiveren om hun grenzen te verleggen en naar succes te streven.


Waar

Adres
Avenue Carnisse 221
2993MD Barendrecht
Gratis parkeren.
Tram 25 stopt voor de deur.

De peer groep bijeenkomst is gratis. Op 10 januari ontmoeten we elkaar voor het eerst en de bedoeling is dat het een maandelijks terugkerende bijeenkomst wordt waarin we tussentijds online ook contact met elkaar hebben.

10 Januari 2024

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@dianaverweijen.com, via de knop hieronder of door een dm te sturen via instagram. 

We can be Heroes

De volgende peer groep bijeenkomst is op:

Deze datum wordt later bekend gemaakt.

Make yourself unforgettable:
How to become the person everyone
remembers and no one can resist 

~ Dale Carnegie
Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/