Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

De endoscopische voorhoofdslift wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Voor de operatie van start gaat, bespreekt de plastisch chirurg nogmaals de operatieprocedure met u.

Wanneer de ingreep van start gaat, worden er drie tot vijf kleine incisies gemaakt in de hoofdhuid, tussen uw haren. In een van de incisies wordt een endoscoop ingebracht, hierop bevindt zich een kleine camera. Hierdoor kan de arts alles onder de huid zien op een monitor. In een andere incisie gaat een prepereer-scoop naar binnen.

Voorzichtig wordt de huid van het voorhoofd losgemaakt van het weefsel wat eronder ligt. De huid wordt iets opgetrokken waardoor de wenkbrauwen gelift en wordt de frons tussen de wenkbrauw verholpen. Op dezelfde manier worden eventuele voorhoofdrimpels ook opgeheven.

Na de ingreep worden de incisies weer gesloten. De onderste laag wordt gelijmd met speciale weefsellijm, waardoor er minder spanning op de huid komt te staan. Vervolgens wordt de huid gedicht met fijne hechtingen. De littekens zijn naderhand amper zichtbaar omdat deze zich tussen uw haren bevinden.

Na de ingreep krijgt u een drukkend verband, als een tulband om het hoofd. Deze wordt aangebracht om de kans op een nabloeding of wondinfectie te verminderen. Het verband blijft 24 uur zitten en wordt tijdens de eerste controle verwijderd. De behandeling duurt 1 tot 2 uur.

Een voorhoofdslift gebeurt met een slaapverdoving en een dagbehandeling. Er zijn twee methodes om de ingreep uit te voeren:

  • Bij de ‘open’ methode wordt er van oor tot oor, over het voorhoofd en in de haarlijn, een snede gemaakt. De huid wordt losgemaakt, overtollig vet wordt verwijderd en de spieren worden verstrakt. De huid zelf wordt ook strakker getrokken. De hechtingen worden in meerdere lagen aangebracht zodat de trekkracht op de huid verdeeld wordt.
  • Bij de ‘endoscopische voorhoofdslift’ wordt er een aantal kleine snedes in de haarlijn gemaakt. Door enkele wordt een kleine, penvormige camera (gekoppeld aan een monitor) naar binnen gebracht. In de overige incisies worden de andere instrumenten ingebracht. De ingreep wordt uitgevoerd onder narcose. Het resultaat is al na een paar weken te zien.

Na de behandeling

Als het bewustzijn, de ademhaling en bloeddruk stabiel zijn, mag je weer naar huis. Je moet iets gegeten en gedronken hebben. Daarnaast moet je kunnen zitten, kunnen lopen en geplast hebben. De arts en/of anesthesist beoordeelt of je naar huis kunt.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Voorhoofdslift

Een voorhoofdslift is een perfecte oplossing wanneer de wenkbrauwen wat lager staan of hangen, geeft dit vaak een oudere en bovenal vermoeide blik. Ook kunt u hier zelf last van hebben door beperking aan het zich. En dit is niet het enige, het kan ook zorgen voor diepe frons- en/of voorhoofdsrimpels. Hierdoor oogt u boos of nors, terwijl u dit niet wilt uitstralen. Bij een voorhoofdslift worden zowel het voorhoofd als de wenkbrauwen gelift. Hierdoor ziet u er direct een stuk jonger en vrouwelijker uit. Dit doen we door drie tot vijf kleine snedes te maken in de hoofdhuid, tussen uw haren. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met andere FFS behandelingen.

Door middel van kleine insnedes in de haarlijn wordt via een scoop (onderzoekscamera) de huid boven uw ogen losgemaakt. De huid wordt strakgetrokken en zo wordt de lage stand en verslapping van de wenkbrauw verholpen.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2024 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/