Diana Verweijen

Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van cosmetische gynaecologie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

Bij een vaginavernauwing worden de spieren en het omliggende bindweefsel smaller gemaakt. We doen dit door de spieren en het omliggende bindweefsel rond de ingang en het onderste deel van de vagina naar elkaar toe te brengen. Daardoor wordt dit nauwer en krijgt u meer controle over de spieren.

U kunt ervoor kiezen om de ingreep onder lokale verdoving te doen. Hierbij wordt de ingang van de vagina strakker gemaakt, tot maximaal 2 cm naar binnen toe. Ook de spier rond de ingang van de vagina maken we strakker. Het effect hiervan is dat de vagina na de ingreep niet meer open staat, de ingang van de vagina is strakker en u voelt meer wrijving bij seksueel contact.

Bij een vaginavernauwing onder algehele narcose maken we niet alleen de spier rondom de ingang van de vagina strakker, maar ook de binnenzijde van de vagina. Na deze ingreep staat de vagina niet meer open, ervaart u meer stimulatie bij seksueel contact, maar worden ook klachten als verlies van lucht uit de vagina vrijwel altijd verholpen.

Na de behandeling

Als het bewustzijn, de ademhaling en bloeddruk stabiel zijn, mag je weer naar huis. Je moet iets gegeten en gedronken hebben. Daarnaast moet je kunnen zitten, kunnen lopen en geplast hebben. De arts en/of anesthesist beoordeelt of je naar huis kunt.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2023 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/