Diana Verweijen

Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

De vaginaplastiek is een geslachtsaanpassende operatie voor de transvrouw. De vaginaplastiek is een operatie waarbij er met eigen weefsel een vagina wordt gemaakt. Bij een vaginaplastiek worden de testikels verwijderd. Dit houdt in dat er geen voortplanting meer mogelijk is.

Voor deze operatie krijgt u informatie van de plastisch chirurg en wordt her verloop van de operatie uitgebreid met u besproken. Ook worden er medische foto’s gemaakt van uw geslachtsdeel. Dit is nodig om het uiteindelijke resultaat vast te leggen.

Bij een vaginaplastiek wordt er een diepe vagina van ongeveer 15 centimeter gecreëerd. Dit maakt geslachtsgemeenschap mogelijk.

Tijdens de operatie wordt de huid van de penis naar binnen gedraaid om zo de binnenwand van de vagina te maken. We verwijderen de testikels en gebruiken een deel van de eikel voor de reconstructie van een clitoris.

De operatie
Voor een veilige operatie en het beste resultaat is het o.a. belangrijk dat u niet rookt en een gezond gewicht heeft (BMI-waarde > 18 en ≤ 30). Daarnaast moeten uw testosteronwaarden voldoende zijn gedaald en is het belangrijk dat het genitale gebied permanent is onthaard.

De operatie zelf duurt 4 tot 6 uur. Voor deze operatie gaat u onder narcose.

Na de behandeling

Om de huid in de vaginaholte in de juiste positie te laten genezen, krijgt u een tampon ingebracht in de vagina. Dit is een condoom gevuld met gazen. Deze blijft 5 dagen zitten. U krijgt ook een verband over de wond. Zolang u dit verband heeft, heeft u een katheter voor het plassen. Na 3 tot 5 dagen wordt alles door de arts weggehaald.

Na het verwijderen van het verband mag u rustig aan uit bed en kunt u dus naar het toilet en de douche. Vanaf dat moment leert u hoe u moet dilateren. U leert ook uw vagina te spoelen.

U moet 6 weken rustig aan doen. Dat betekent dat u niet zwaar mag tillen, sporten of zwaar werk mag verrichten. U mag ook niet in bad, naar de sauna of het zwembad. Het is fijn als u iemand om u heen heeft die voor u kan zorgen.

Bij een vaginaplastiek maken we een diepe vagina van ongeveer 13 tot 15 centimeter. Geslachtsgemeenschap is in principe mogelijk.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2023 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/