Diana Verweijen

Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

De neuscorrectie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Voorafgaand aan de operatie bespreekt de arts een laatste keer alle stappen met u.

Neustipcorrectie
Bij een neustipcorrectie wordt er een incisie gemaakt aan de binnenzijde van de neus. Via deze snede zet hij uw neuspunt in de gewenste vorm. Wanneer de juiste positie bepaalt is, wordt de neuspunt gefixeerd en vastgehecht van binnenuit, uiteraard met oplosbare hechtingen. Aan de buitenkant van de neus worden steunende pleisters geplaatst. Deze blijven zitten tot de eerste controle.

Totale neuscorrectie
Bij een totale neuscorrectie zijn er twee behandelingen mogelijk; de open of gesloten techniek. Bij een open neuscorrectie worden er incisies gemaakt in de neus en in de huid tussen de neusgaten. Daarentegen worden er bij de gesloten techniek enkel incisies gemaakt aan de binnenzijde van de neus gemaakt, in het neusslijmvlies.

Vervolgens wordt het benige en kraakbenige neusskelet uiteengelegd. Afhankelijk van het operatieplan bewerkt de plastisch chirurg het neusskelet. Hierdoor komt de neus weer in balans met de rest van het gezicht. Tot slot wordt de huid weer over de neus gelegd en worden de incisies gehecht.

Na de ingreep krijgt u een neusspalkje om de neus heen die helpt om de neus in de juiste, nieuwe, positie te houden. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 90 en 180 minuten.

Na de behandeling

Als het bewustzijn, de ademhaling en bloeddruk stabiel zijn, mag je weer naar huis. Je moet iets gegeten en gedronken hebben. Daarnaast moet je kunnen zitten, kunnen lopen en geplast hebben. De arts en/of anesthesist beoordeelt of je naar huis kunt.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Neuscorrectie

Uw neus is een van de eerste dingen die opvalt in een gezicht. De grootte en vorm van de neus zijn dan ook een groot onderdeel van hoe iemand eruit ziet. Voor de transvrouw is een neuscorrectie een belangrijke ingreep. Omdat de mannelijke neus vaak wat grover is dan die van een vrouw, is een neuscorrectie onmisbaar voor een vrouwelijk gezicht. De behandeling wordt vaak gecombineerd met andere FFS behandelingen.

Bij een neuscorrectie, ook wel rinoplastiek genoemd, wordt de neus meer in balans gebracht met de overige aspecten van het gezicht. Dit kan door een kleine ingreep zoals de neustip of neusvleugels versmallen. Echter kan het ook gaan om grote operaties zoals het corrigeren van de neusbrug of de gehele neus. Ook is het mogelijk om de hoek tussen de neuspunt en de bovenlip aan te passen. Al uw wensen kunt u bespreken met onze plastisch chirurg.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2023 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/