Diana Verweijen

Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

Op de voorbereidingskamer van het academisch ziekenhuis wordt een infuus ingebracht. Via dit infuus dient de anesthesist medicatie toe. De operatie vindt plaats onder volledige narcose. Dit houdt in dat het hele lichaam verdoofd wordt, waardoor u niets van de ingreep zult merken.

Eenmaal aangekomen op de operatiekamer, wordt controleapparatuur aangebracht, zoals een bloeddrukmeter, en plakkers voor de hartregistratie. Via een kapje krijgt u zuurstof toegediend, het narcosemiddel wordt via een infuus toegediend. Pas als u volledig in slaap bent, wordt de operatie gestart, deze neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Nadat de buik is verruimd (opgeblazen) met koolzuurgas, worden in totaal vijf sneden van 1cm gemaakt. De camera brengt alles goed in beeld. Hierna worden de chirurgische instrumenten ingebracht. Er wordt een maagslang in de maag gelegd waarmee de maag wordt doorgenomen. Met nietjes wordt de maag afgesloten. Via een van de linkersneden wordt de maag verwijderd, waardoor deze plek na de operatie wat pijnlijker is.

U wordt wakker als de gastric sleeve is voltooid en zult geen herinnering hebben aan de operatie. Na de ingreep verblijft u een nacht in het ziekenhuis. Daarna kunt u naar huis onder begeleiding van een meerderjarig persoon. Het is niet mogelijk om zelfstandig naar huis te rijden.

Na de behandeling

Als het bewustzijn, de ademhaling en bloeddruk stabiel zijn, mag je de volgende dag weer naar huis. Je moet iets gedronken hebben. Daarnaast moet je kunnen zitten, kunnen lopen en geplast hebben. De arts en/of anesthesist beoordeelt of je naar huis kunt.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2023 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/