Diana Verweijen

Call Granny heeft 35 jaar ervaring op het gebied van plastische chirurgie en helpt jou graag verder met de eerste stap in de juiste richting.

Mediation:

De juiste beslissing maken op het gebied van cosmetische- of bariatrische ingrepen maakt mensen écht gelukkig. Jouw verhaal wordt bij Call Granny gehoord!

Tijdens het eerste, en altijd vrijblijvend, consult kijken wij samen naar de ingreep die het beste bij jou past. Wij luisteren naar jouw verhaal en horen jouw wensen. Hierna koppelen wij je aan een uitstekende arts die aansluit bij die wensen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan voor je op met een passende offerte. Nadat je op gesprek bent geweest bij mij en de arts, kun je doorgaans binnen twee weken geholpen worden. Je sluit vervolgens een behandelingsovereenkomst met de plastisch chirurg en/of de kliniek waarin je geholpen wordt. De operaties vinden plaats in privéklinieken met een OK klasse 1. De bariatrische ingrepen vinden plaats in academische ziekenhuizen in België.

De behandeling

Bij een armlift wordt overtollig huid verwijderd. Dit is huid die door veroudering of vermagering bij uw bovenarmen is gaan uitrekken en hangen.
Je hebt overtollig huid aan je bovenarmen en dit is niet meer op te lossen met intensief sporten en/of het gebruik van de juiste crèmes. Een armlift is dan vaak nog de enige best passende oplossing om dit tegen te gaan. Bij een armlift wordt overtollig huid die door veroudering of vermagering is gaan uitrekken en hangen operatief verwijderd. Vlak voor de ingreep tekent de chirurg met een steriele stift de huid af die moet worden verwijderd. Deze huid wordt tijdens de ingreep losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen en weggesneden.

De behandeling duurt gemiddeld tussen de 2 en 3,5 uur.

Na de behandeling

Als het bewustzijn, de ademhaling en bloeddruk stabiel zijn, mag je weer naar huis. Je moet iets gegeten en gedronken hebben. Daarnaast moet je kunnen zitten, kunnen lopen en geplast hebben. De arts en/of anesthesist beoordeelt of je naar huis kunt.

Omdat je een medische ingreep bent ondergaan, moet je er rekening mee houden dat jij je minder helder en fit voelt. Alle artsen en klinieken adviseren dat je naar huis gaat onder begeleiding van een volwassen persoon, met de auto of een taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer raden zij af. De arts en/of de kliniek zal na de ingreep contact met je opnemen over de nazorg.

Laten we praten!
Heb je een vraag of wil je meer weten?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Bellen, WhatsAppen of mailen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Nederlands en Engels gesproken.
+31 (0)6 50 71 36 88
Je kunt mij ook hier vinden:
info@dianaverweijen.com
Copyright © 
2023 
Website
 Swartwebdesign B.V.

Review

Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Een gesprek?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* Vereist
/